Bojana je apsolvent Pravnog fakulteta u Banja Luci. Jos od samog pocetka studija je angazovana na realizaciji projekata raznih nevladinih organizacija i drugim poslovima usko povezanim sa mladim i kreativnim ljudima, Tokom 2014. godine postala je član Toolbox tima na poziciji koordinatora gdje dalje nastavlja da usavršava svoje organizacione i kreativne vještine u dinamičnom svijetu marketinga.

Bojana vjeruje u timski rad jer smatra da se zajedničkim naporima postižu rezultati koji svojim kvalitetom daleko nadmašuju pojedinačna dostignuća, te da uspijeh dolazi kao rezultat motivacije i zajedništva svih članova tima. Od Aprila 2016 je voditelj poslovnice Toolbox-a u Banja Luci. Vjeruje u ljudsku solidarnost i humanost kao najsnažnije ljudske vrijednosti koje se ne mogu nametati,ali se mogu podsticati.

U svojoj porodici vidi neiscrpan izvor podrške, ljubavi i razumijevanja. Voli vesele, duhovite i zanimljive ljude kao što su i njeni prijatelji sa kojima provodi najveci dio slobodnog vremena, kojeg često ima jako malo jer u dobrom društvu vrijeme brzo prolazi.

Tel: +387 65 036620

Bojana je dostupna i na: